Royal Quinoa karbonader

Dette er en barnevennlige oppskrift som holder seg godt i kjøleskapet, og kan fryses ned.

Ingredienser

 

  • 260 g kokt Royal quinoa i 720 ml av vann 
  • 1 gulrot
  • 4 egg
  • 1/2 t-skje salt
  • 1/2 t-skje svart pepper
  • hvitløk
  • persille
  • 1 løk hakket fint
  • 1 squash (zuchini)
  • 2 spiseskjeer oliveolje

Forberedelse

  • Hakk løk, gulrot, hvitløk og squash i små biter og fritere i stekepannen. Bland grønnsakene sammen med ferdigkokt quinoa, egg, persille og krydder i en bolle. 
  • Tilsett brødsmuler og rør til alt er godt blandet. La det stå et par minutter slik at brødsmulene kan suge opp litt av fuktigheten.
  • Form blandingen til små karbonader.
  • Stek karbonadene i en stekepanne med litt olje på middels lav varme i 4 minutter på hver side.