Royal Quinoa karbonader
Dette er en barnevennlige oppskrift som holder seg godt i kjøleskapet, og kan fryses ned.
Ingredienser
- 260 g kokt Royal quinoa i 720 ml av vann
- 1 gulrot
- 4 egg
- 1/2 t-skje salt
- 1/2 t-skje svart pepper
- hvitløk
- persille
- 1 løk hakket fint
- 1 squash (zuchini)
- 2 spiseskjeer oliveolje
Forberedelse
- Hakk løk, gulrot, hvitløk og squash i små biter og fritere i stekepannen. Bland grønnsakene sammen med ferdigkokt quinoa, egg, persille og krydder i en bolle.
- Tilsett brødsmuler og rør til alt er godt blandet. La det stå et par minutter slik at brødsmulene kan suge opp litt av fuktigheten.
- Form blandingen til små karbonader.
- Stek karbonadene i en stekepanne med litt olje på middels lav varme i 4 minutter på hver side.